tisdag

plugg står på schemat, hade tänkt ha en mysig sovmorgon med luringen, men han fick upp o jobba 07,00. vi får tat imorgon istället. riktigt sugen på springtur nu, blev när han kommer hem. känns som att jag går in helhjärtat i träningen nu, så skönt. fast förbättring av kondisen märks inte så mycket, haha. fast jo, orkar ju mycket mer och är sååå mycket piggare om dagarna!

och snart är det flytt, eller ja, ska sluta säga att sommaren är över när det precis har börjat. den 1:a september bär det av om ingen vill ha vår nuvarande lägenhet snabbare. kommer bli superbra! nytt fräscht och nystart, det som behövs ibland. men innan dess ska mycket göras, börjar jobbet om en vecka, sen är det logärn och en riktig rysarsommar som gälller!



beställning

råkade beställa de snyggaste skorna jag sett idag.
dessa fast i grå, så jävla snygga. perfa till mina nya klänningar i sommar!


onsdag

inhandlat de 2 finaste klänningarna nu i helgen.
sommarn är på topp. sitter och inväntar kopparstaden som skulle varit här för 27 minuter sedan och besiktat lägenheten, kan ju inte vara meningen att man ska få sitta hemma en hel dag för att vänta, nej snart drar jag ut på en springtur, ska plugga hela dagen sedan..... urkkkk. men bara 4 uppgifter kvar sen är jag undersköterska!!
en av dem, men icke fin på bilden!! nu fattas bara en fin bränna.


fredag

& skolavslutning. bara 3 veckor kvar sen är jag klar med 13 år i skolan. trodde aldrig jag skulle orka med en till utbildning direkt, men jag klarade det!! satt och funderade här om dagen och jag tror jag ska fortsätta plugga om 1 år ungefär, sjuksköterska för att sedan bli den efterlängtade ambulanssjukvårdaren som jag ska bli, blir grymt det!

helgen då, falu kalaset. lördag= utgång!
har varit uppe sen 05,15 och pluggat så nu ska jag göra mig i ordning för att sätta mig på bussen.






sommarlåten 2010! älskaaaaaaaaaaaa.

torsdag

skulle upp te lugnet och sola i den varma solen, men vart tog solen vägen när man är ledig? jo den försvann, så blev en låååååååååååång springtur. ska iväg på en till sen vid halv 9. det är sååå härligt. på lördag ska jag och luringen springa falu kalas loppet också, haha. 6,7 km.

lördagen ska sedan spenderas med elina och robin?
vi får se, men det ska bli grymt kul i alla fall! =)


RSS 2.0