den riktiga elin

vill verka cool-lugn, men innuti så är det storm ibland.
som nu, ensam till söndag. det värsta jag vet, jag vill ha m4ckeee där när jag somnar, somna på hans axel, min trygghet. tänkte på det igår när jag skulle sova, fytusan att mista någon så nära, att någon bara kan ryckas ifrån en på 1 sekund, det går inte att överleva, därför beundrar jag dig camilla. du är seri den starkaste människa jag känner, kommer aldrig förstå vad du gått igenom, men jag beundrar att du låter livet går vidare..

jag har de bästa vänner som finns, man tänker på det för lite, men jag ska ge det mer tid nu, vänner är det bästa man kan ha. (inga nämnda inga glömda, några fina bilder bjussar jag på iaf, har inte så många. men någraaaa)






trötttt

glömde ta bort min tillgänglighet, blev såklart bokad, men jag kan verkligen inte idag. jag ligger såååå efter med 2 uppgifter i skolan att det går före idag, jag ska börja med dom nu efter frukost.
nu ska jag göra en smörgår & ett glas saft, hej!

ps. saknar markus, hatar att vara ifrån dig, men ha en toppenhelg i sthlm babe!


valborg

ny info, JULIA SKA MED!!
gött

*



musik

jason derulo, hans låtar har börjat betytt någonting, ända sen jag hörde whatcha say första gången har jag varit fast.kan bero på minnen man får till musik.
om det finns en låt jag skulle välja som jag har bäst minne till, då blir det demarco - standin soldier, den sommaren, den sommaren jag träffade markus, den sommaren jag var så sjukt jävla tok kär, varje gång jag hör den låten får jag synen, logärn, mys och sommar. jag älskar det! en annan som gör såååååååååååååå jävla tokbra musik, AKON. å herregud, ingentling går att väga upp mot den karl, texterna stämmer så bra, och dom är så jädrans bra!!


bjussar på denna!

weeekend

i sthlm för babe! det menas att jag är ensam hemma fram tills på söndag, herregud. undra hur detta ska gå?
ska i alla fall ut och springa alla dagar, (undantag lördag om jag är bakis, fast att jogging är min bästa bakis medicin)
sen ska jag försöka att laga mat, även fast bara jag ska äta, plugga måste jag också göra.... puuuh. bara en kurs kvar efter den jag börjar på måndag! äntligen.

och imorgon är det partyyyy, ska hem till sofia först, kika in hennes lägenhet =) sen drar vi vidare till stina, julia ska också med? ähh, det visar sig. roligare ju mer folk man är. kan det bli bättre än trevligt sällskap, gott vin och music?? nope! nej nu ska jag ta fingrarna ut arslet och ut och röra på mig, kanske hinner sola en stund på balkongen också om jag har tur ;)


hemma igen

blev kvar 2 dagar extra tack vare vulkanaskan, klagar inte! fick komma till
ett jättefint all inklusive hotell i 2 dagar som låg jättefint uppe på ett berg.
har haft den absolut bästa semestern i mitt liv, bara vi två! <3
kolla in min facebook för mer bilder, kommer nog också upp några till här framöver.

inväntar m4ckeee för att dra med han på en promenix i det fina vädret, och så ska vi planera valborg lite, blir sthlm =) nej nu ska jag fixa mig lite!
<33

tisdag

och jag satt till 01,30 inatt med skolan. en uppgift kvar nu sen är jag klar med yttligare en kurs, 3 to gå sen är jag helt klar!!!

packade även inatt, när man väl börjar kan man inte sluta. sjukt mycket saker man tar med sig för en vecka utomlands, haha! macke tycker jag är lite konstig, men hellre för mycket än för lite. jag menar när jag var till thailand hade jag bara EN RYGGSÄCK för 2 veckor, det var strongt! nu ska jag återgå till check av pass, biljetter och kläder för gran canaria here we come =)

SOL

måndag och strålande SOLSKEN!
älskar det, blir att äta ute idag igen, pizza i solen. men inget kan förstöra vårstämningen nu, och pizza ute gör det ännu bättre, speciellt 2 dagar i rad. börjar få resfeber också, för på onsdag åker jag och mackeluring
såå härligt, en vecka i 25+ och sol, fast det är ju sol hemma också. hoppas på sommar hemma när vi kommer hem ;)

nu ska jag göra lite geriatrik så jag blir klar med skiten, för sen ska jag börjar packa lite smått, kika så allt jag ska ha med är rent. pösssss

music!

no matter what happens at least we can say 
"we came, we saw, we tried"

sitter och går igenom spotifys sortiment av akon, inte så mycket men som
 jag alltid säger om han 'alla hans låtar är bra, finns inte en enda dålig'.
 texterna är så bra! tur att det finns någonting man kan göra utan att någon
 ska säga nått om det, kommentera och hålla på. musik är fan
bästa som finns, absolut.



färdig me håret!

blev nöjd, ingen utväxt som är synlig nu i alla fall! (bara en aning) men det tycker jag är snyggt.
hungrig är jag också, tacos blir det ikväll - fyfan vad gott. hoppas att smaken kommit tillbaka mer.

nu ska jag invänta herrn i huset så vi kan börja laga mat.

håret

bestämde mig nu och jag färgar det idag!
inte gjort något åt det sen jag blev blond i januari? usch, och utväxten börjar göra sig välkomnad.
köpte garniers naturliga resultat, askblond 111. har fått många bra betyg så ger det ett försök. 10 minuter kvar sen är jag fit for fight. känns tråkigt, har gått runt i mjukisbyxor i 2 veckor nu, tycker synd om min käre sambo som får se ett vrak varje dag, så idag tänkte jag klä på mig lite riktiga kläder samt fräscha upp mig lite, kan behövas. måla naglarna ska jag göra också, känner mig så naken utan någon färg..


jag älskar dig otroligt mycket mikael markus stängnings!!!

god morning

bättre sent än aldrig, vaknade nyss.
idag ska jag plugga, det måste ske. en uppgift!

sen tänkte jag ha en myskväll, för imorgon blir det en heldag med jobb.
är hemma idag, för känner mig inte helt 100, halsont på morgonen o idag hade jag nackspärr också, vek och skakade lite sängkläder igår, och då kom det, tusan. men nu är det inte långt kvar till semestern, 4 dagar rättare sagt!! UNDERBART.



fredag

har setat med laptopen i knät hela dagen och "ska plugga", slutade med att jag inte gjort ett piss. har 3 uppgifter som ska vara klara tills på onsdag, alltså måste jag göra en idag, en imorgon och en på måndag. så är det bara..

lär komma igång med träningen igen också, den 20:e maj är det första skottet nu. tjejruset med döttrarna skogquist, ska väl gå bra. blir att springa nästan en gång varje dag nu när jag blivit ordentligt frisk.


konstig

känner mig helt ur balans idag, yrslig, trött och hängig. säg inte att jag är påväg att bli sjuk igen, blev i alla fall att sjukskriva sig nu idag och imorgon, sen jobbar jag dubbelt på söndag på knoppen, så längesen jag var där nu så det vill jag inte missa. och snart är det onsdag också, längtaaaar!!! (kommer berätta snart).

tvätt har jag idag också, men har tvättstugan tills imorgon kl 11.00 så det hinner så torka ordentligt. nej nu ska jag plugga, alla dessa lagar, sen räcker det för idag. mackeee ska bjussa på kyckligwock idag å, mumma. nej nu har jag inte tid för det här ;) hejtåå



love you babbbbyyyyyy

demarco


denna låt, sommaren 2008, guuuuuuuuuuuuuud så jag längtar tillbaka.
den sommaren jag mått som bäst, jag hittade min riktiga kärlek, träffade en massa underbara människor och hade en vecka i logärn som ingen kommer kunna göra bättre.


!!!!!

ska inte sova mycket i sommar, varma nätter, grillning och alkohol i massor, i sommar, då ska jag fan leva livet, jag ska göra denna sommar till en grym en.



i adore him!



all musik man sätter på som han har skapat är bra,
har aldrig hört en dålig låt med denna härliga man.
big love to him!

måndag

trodde det var tisdag idag, blivit lite dagvild.
hoppas på att kunna jobba på torsdag, ser inte ut att bli så mycket bokningar denna månad, så har inte tid att vara sjuk just nu. men om 8 veckor är jag klar med min utbildning, blir att söka lite andra jobb. yeah! även fast jag trivs med mitt, men man måste ju vidga sina vyer.

och äntligen har jag blivit av med febern, vill aldrig och då menar jag aldrig mer ligga med 39 graders feber på ett sjukhus.. och sen tvingas sova kvar, uschhhh! men nu är jag i alla fall hemma, får sova i min alldeles egna säng och jag är feberfri, det enda som sitter kvar nu är hostan och lite halsont på morgonen, fast det kan jag leva med. jag vill bara känna mig levade igen! (ansiktet ska vi inte tala om).

men nu ser jag bara fram emot våren, planerat lite inför denna vår/sommar.
april: 14 april, hemlighetsstämplat tills dess!
maj: 20 maj, tjejruset med systrarna skogquist.
juni:
juli:
jobb v. 26-32, logärnsveckan v. 29
augusti: 14 augusti, midnattsloppet i sthlm.


sjukhuset

har inte varit på topp, fredag-lördag spenderades på AVA (akutens vård avdelning). började känna av kinden i torsdags men trodde det skulle gå över, sen på fredagskvällen gick det utför, kände av ögat och fick tillslut väldigt svårt att andas, blev att ringa sjukvårdsupplysningen men det var sån kö så mamma tyckte vi skulle åka in, och mycket riktigt, det var bäst. nu sitter jag här med en högersidig ansiktförlamning. kan inte äta ordentligt och inte stänga mitt öga.. beroende av mackes hjälp med mina ögondroppar.. !
& toppen på isberget, så kommer det nu.. varför nu?? bara 9 dagar kvar och jag skulle vilja njuta fullt ut, men jag vill inte heller ha permanenta skador på näthinnan..

nu ska jag slänga mig i sängen och se på min enda vän just nu (som får se mig), teven. jag tycker att jag kan få tycka lite synd om mig själv just nu..


RSS 2.0