<3




inte så dyra heller, o inte alls dyra, jag är överlycklig!!!

måndag

och mysdag hela dagen, pluggar klart med sista och skickat in arbetet, kikar på resa till i april (ska bokas senast i januari har vi bestämt), så sen i april/maj åker vi =) härligt, bara umgås med den som betyder mest i värmen ensam i en hel vecka!

blir bio nu, skulle egenligen på middag ute på torsdag med mackelus skulle antagligen ha bandymatch så vi ändrade till idag istället. mycket popcorn och cola + bröllopsfotografen kl 21 i falun. resten av veckan består av plugg och jobb. lördag är jag ledig, så om nån är sugen på att gå ut är jag lätt på!!!


logärden -09, ett år tillsammans!  (jag vet att han ser fördjävlig ut utan hår, hehe)

veckan som varit

fyllde år i måndags, tisdagen och måndagen var fylld med jobb och onsdagen med utgång. sjukt roligt, tequila med elina :) brukar aldrig handla annat än öl eller cider men trevligt med lite annorlunda! den kvällen måste göras om förutom viss tuggummikastning och töntiga fraser, tråkigt när det blir så.. torsdag då, tesan fyllde år =) hennes förfest i onsdags! och nu är det då fredag, jobb 16-21,30 sen hem och vara helt själv och sen jobb lördag 16-22, får se om utgång bjuds efter det. ;) vem vet. är ledig på söndag iaf! så är rättt sugen på utgång ;D

nu ska jag plugga det sista om urinorganen för att sedan ÄNTLINGEN lämna in mitt arbete i medicins grundkurs! =) för att inleda kursen människan socialt och kulturellt på måndag.

ibland är det jobbigt ändå, för allt kan inte vara som det alltid varit.
allt jag vill är att ha en vänskap som håller, du var mitt allt, min bästa vän!



23 november

& och fyller 19 år idag! nästan 20... :D
grattis tvillingsyster också =)

hade fika hos mor och far igår. fin fina presenter, toppenbra!
ikväll blir det shopping med syster, sen jobb 16-22, sen födelsedagsmys med mackelus.


igen! bättre kamera

med snelugg och mittbena ;)



...

helg och har ingenting att göra på en fredag... puh.
markus är på bandyträning till nio typ, sen ska dom spela poker, jag kan inte ens spela poker??
mård är nästa död också, stötdämparna är helt slut. saknar mård, första bilen och nu är hon trasig, kommer ärlifr bli svårt att skrota den skönheten, hon har en annan nivå av skönhet, ni som sett henne förstår nog inte (: haha

var in på h&m och handlade mig en halvlång, långärmad t-shirt som jag ska ha imorgon på 25-års kalajset med mina skinnbraxer ;P läckert. nej nu ska jag fortsätta lyssna på spotify ;)



nya frillan


mycket riktigt!

jag har varit och klippt mig, blev superkort men är sjuuuukt nöjd. känns så bra med friskt hår igen =)
bild kommer upp senare =)

fredag

och jag ska in på en hemlig bokad tid idag, ni får se när jag kommer hem =) ihhh!
tycker om impulsiva beslut som detta, tur att det fanns en tid ledig idag ;)
nej nu ska jag ta och köra in te stan, iiiih.


efter tio

om takida, sångaren, han är ett bra exempel på att allt kan se så bra ut på utsidan medan man mår skit innuti.
han ville ta sitt liv, och han försökte, men ingen såg någonting, ingen märkte det. så starkt att komma ut i teve och säga det till alla. låten the things we owe handlar om han.

'The scars reveal the hidden place deep down in you
Like a shadow from the past and nothing is true
A reflection from a dejected face, it comes to
Memories will last, I am crying for you,
I am crying


I, I'll give my own time
I'll give my whole life
I'll give my only light
Just to heal you'

har börjat titta på efter tio nästan varje dag, det är intressant och hon har alltid gäster som berättar sina historier och versioner på allt, det blir så mycket djupare på nått sätt. denna vecka har det handlat om självmord, en sån hemsk sak. och det är sant, men förhindrar det inte genom att inte prata om det, utan det är när man pratar om det som man förhindrar det på riktigt. tror att denna veckas program har berört många.



tillbaka till takida, när jag hör takida tänker jag alltid på handlake village, deras låt! och det första minnet som ploppar upp i huvudet när jag hör den låten är min älskade markus, i början när vi hade börjat träffats, hemma hos ellen och dette, så lyssnade vi på den och efter det åkte han med in till stan, jag minns det så väl. dette var också med, det var jag, macke och dette som satt i soffan (låten spelades i bakgrunden) och jag frågade macke om han skulle åka med in till stan, då tittade macke på dette och sa "vad säger han", och kommer ihåg just den meningen för jag förstod inte varför han kallade mig för han, haha. efter det så frågade jag runt vad låten hette, men ingen visste vilken jag menade. på radio en dag så spelade dom den, jag letade upp vad den hette och varje gång jag hör den tänkter jag på min älskade markus. jag älskar dig så jävla mycket!!

takida - handlake village

onsdagen började ju bra

med en halv matlåda med kyckling, ris och brunsås. fick lov att stå på alla fyra i morgonrock och tofflor och torka upp det, hade tillomed kommit under kylskåpet, hur lyckas jag??
nu är det iallafall rent och mackes halva matlåda står åter i kylen.
idag då, har skrivit om nervsystemet och sinnena idag!

torsdag: skriva om rörelseapparaten + jobb 15,43-21.30
fredag: skriva om bukspottkörteln + matspjälkningen
helg: blir 25års kalas + annat party =) kanske blir det plugg också
måndag: fyller jag år =) yippi + att jag ska jobba 15,45-21.30
tisdag: skriva om urinorganen samt skicka in uppgiften
onsdag: mentorsamtal + intro med nya kursen människan socialt och kulturellt

ja nog om mitt schema, har min almenacka så att ni ska slippa se allt!
puss



jag älskar dig min lilla plutt!

iphone

tävlar i fokis blogg om en iphone! =)
valde detta skal till iphonen, kika här




vet dock att jag inte kommer vinna den för att jag alltid har sån otur i spel, men tur i kärlek ;)


lunch

har precis gjort en fransk löksoppa med vitt bröd på toppen med en massa ost, den står i ungnen och gottar sig nu. luktar sååååå gott. har blivit en riktig hejare på att laga mat känns det som, sjukt kul också! nu ska jag bara invänta mackelus som är ute och härjar i tvättstugan sen blir det mat och sen plugg hela dagen, längtar till helg och utgång :D kram


mat!

sitter och kolla på halv åtta hos mig, det bästa programmet. roligt + att dom gör såååå god mat, en tallrik med lamm, potatis, sås och en god sallad skulle verklingen sitta bra i magen just nu, så hungrig.
blev hamburgare idag här hemma, men är sugen på riktig mat. som man står sig på ett tag, nog om mat haha.

är sugen på party, på en måndag. ajaj, tror att partypinglan är på g tillbaka efter att ha legat i dvala i ca ett år nu =) haha, kul! så nästa gång är inte jag chaufför, belive me.
nu snart börjar det nya programmet "mamma till en mördare" om två bröder som började bråka, varefter en av dom mördar den andre, usch! och nu ska mamman sitta och berätta om det, hemskt..


en låt som fastnat

på min hjärna



so dont try to change me,
so why would you change me?

everything you loved before, you don't love no more
everything i did for you, you don't want no more
Maybe I'm not the kind of girl you were looking for
would you agree, so how can you not see it'

måste ta mig i kragen och skriva klart lite på mitt arbete nu, ska plugga fram till sos gute börjar hade jag tänkt mig, så 2 h från o med nu. puss på det


shoppppping





skotokig, kan inte få nog!
men jag ska inte, har så det räcker och blir över + att det är inge kul att vara längre än alla när man är ute på krogen!

herregud

ja, jag umgås med mitt ex, vad är det för fel på det?
vi har känt varandra i ca fyra och ett halvt år, vilket är en lång tid. vi känner varandra och våran vänskap överlevde vårat break up och vad jag har förstått så är det inte många som klarar det, men vi gjorde det. båda har annan partner, jag är förlovad och fredrik har tjej. fördomar säger jag bara, acceptera ist och gå vidare och låt oss leva våra liv. och varför ska alla som inte har nått snällt att säga göra det anonymt? jag tycker det är ganska humoristiskt, känns nästan som på mellan/hög stadie nivå. jag och fredrik är vänner, thats it! förstå =) orkar inte lägga ner tid på att tjaffsa med folk, så tjaffsa ni, för det tänker inte jag göra. jag umgås med vem jag vill? just drop it.

*i don't care what nobody say
i'm a be me, be me
*


jobb igår, 15,45-17,20. skulle igentligen jobba te 21,30 men mådde så illa att jag fick lov att gå hem, nästa jobbpass som jag vet är på lördag 12-22. tio timmar =) kommer kännas när jag kommer hem kan jag lova men herregud vad roligt plus att pengarna ramlar in sen, känns bra! vart utgång i helgen med slättagänget, kul! kom hem vid 05 tror jag? kul att träffa och umgås med alla igen. nästa utgång blir den 21:a, fast vem vet. det kanske blir innan de också? vem vet! har börjat sett tjusningen att gå ut igen, gjorde inte det ett tag. körde folk ist hit och dit, men nu är jag partymode! hejtåå


bild lånad av tove spånberg @ facebook

jobbjobbjobb

skola varje dag 9-15 sen jobb 16-22 oftast, så hinner inte med så mycket mer.
plus på lördag blir det en 12-22 tur =) haha, hela lördagen uppbokad av jobb iaf!

treewlig utgång i lördags, hemma vid fem? haha =)


tisdag

& halloween är förbi.
kul, fastän att alla bara försvann.

jobb igår och på fredag, men ramlar nog förmodligen in lite under veckan som alltid.
ikväll då, pluggat klart kursen, och imorgon o torsdag blir det lektioner i skolan 09-15.

fick hem paketet på posten idag också, sjukt nöjd med linnet! men skulle ha kunna varit en storlek mindre men det duger, en ny festtunika, jag som aldrig går i klänning nu för tiden haha, men nån gång måste man ju vara lite feminin. fint va? funderar på att inhandla en ny tunika nu nästa löning. men fyller ju år snart också =) nej nu får det vara nog, nu ska jag duscha! pusss 




RSS 2.0