fredag

& mackelus jobbar natt. vad kan inte mer passa än att jag drar ut och lever livet med vänner? tänkte börja i en park, sitta och snacka om allt. kan inte bli bättre, sen etage eller rådis.

helgen ska ju också bjuda på mycket sol, solat en timme idag och blir brunare och brunare hela tiden, får hoppas att macke inte kommer ikapp, vilket kommer hända snart känner jag (vi har en liten tävling i sommar). lördagen kanske bjuder på lite wakeboard också, får se hur mycket jag orkar. nu ska jag ta tag och göra lite mat, inte bra att gå ut på fastande mage har min mamma alltid sagt, sover där inatt också

inte långt kvar nu, ryser när jag tänker på det, fasen vad rolig v. 24 kommer bli, STUDENTEN!
puss & adjö


tog ett kort när jag låg och stekte idag! samt tog lite kort igår. i like it alot
(har börjat med mittbena på heltid nästa, det jag alltid lovat att aldrig göra, haha)

nya pics!

brillorna för i sommar, ray banx2 & hm äre som gäller för mig.
även bikinin är ny för iår. alltid kul med nya saker
pusspådet


äckligaste på länge

tog upp min gamla, fina, svarta väska som jag har under sängen, rensar ur den i hopp på att hitta nått kul vilket jag gjorde, hittade lite ringar, läppglans m.m skulle titta i sista utefacket och då hittar jag nått hårt, ett bananskal som har legat där i 3-4 månader, så det var mögel i hela den fickan på väskan har stått och skrubbat med diskmedel och diskborste i typ en halv timme nu och äntligen ligger den ute på vädring, men om det blir fläckan klipper jag bort tyget i fickan, bara det som blev skadat av glömska jag.
städar elin fixar alllt ;)


jeansjacka snyggt i sommar

med leggins and high heals!
hittade denna på rea, snyggt med en liten storlek och
om man sliter den lite, sommarsnygg till hundra!!!

*

People too weak to follow their own dreams.
 Will always find a way to discourage yours



--



jag i centrum




godmorgon!

helg imorgon och mackelus har varit borta exakt hela veckan på körskolan, intro till sommarjobbet, plantsättning osv & igår kom det fram lite smygande att han ville gå med gruppen i helgen från fredag 18,00-08,00 och 08,00-18,00 på lördag (ska försöka övertala han att stanna hemma iaf from 08,00 på lördag) och sen på söndag är det plankspikning på mannes loge, blir inte mycket vi ses nu och nästa veckan blir också lite hektisk med körskola och intro för sommarjobbet igen, men sen är det ju studentvecka och det ska bli såååååå kul!

puss å adjö



hittade en söt liten hest också, min snygging. älskar dig!

i like that boom boom pow

i like that boom boom pow
them chicken jackin my style
they try copy my swagger
im on that next shit now Im so 2008
you so 2000 and late
 i got that boom boom boom
that future boom boom boom
 let me get it now

sschtek i tre timmar igår lönar sig, roligt att höra. bra dag idag, fick äntligen G i mitt projektarbete. & fick reda på att jag klarade histora provet, knappt men jag gjorde det i alla fall. sett en sak som irriterar mig också,  köpte ju studentklänning i tid för att ingen skulle ha likadan, nu har gina tricot gjort en exakt likadan modell, så jäkla trist. såg att dom kopierat en massa. (min klänning är INTE från gina tricot!!!!!) känningar av nelly.se, nej nu ska jag dö i soffan ett tag, pyss

tisdag=historiaprov

började halv nio & är redan hemma.
tog kvart över nio bussen hem och prover är gjort, så en helt dag i solen på balkongen med en massa saft och goda mackor, kan inte blir bättre! bara en sak kvar att skriva, eller ja två igentligen. ett hemprov och en uppgift som ska blir ganska rolig att skriva. "mina tre år på barn och fritid", nyfiken på vad som kommer stå där. ska börja med det senare i eftermiddag för nu blir det sola, sola och mera sola. måste blir fin så att min hus blir lite brunare till studentbalen.

bara 12 dagar kvar till den efterlängtad veckan nu, lite overkligt känns det men ser i mitt huvud varje dag hur kul det ska bli, vi har ju snart bara festen kvar!!

just det, i söndags tog jag och mackelus en cykeltur runt sjön i svärdsjö.
slutade med en picknik på höganäs i det underbara vädret. (bilder nedan)



äntligen!!!!

nya converse.
har dom vita kvar fast än att dom är helt paj, mamma ringde nyss & dom inhandlade ett par svart åt mig nu, yippey!
blir en bra helg också. middag med familjen imorgon, sova i stan. sen är det bara två veckor kvar i skolan sen studenten, sen veckan efter börjar jag igen med körkortet, sen samma vecka börjar mitt nya jobb sen är det peace and love sen logärden, kan det blir bättre? nej



(bilden från förra torsdagen på liljans herrgård) + mina nya skor.

långhelg

och den är såååå efterlängtad.
vad på möte på nya jobbet idag, blir att jobba två veckor i sommar och sen mer i höst, superbra!

är lite på partyhumör, man som alltid så har mackelus jour, fundrar på att dra in te stan och hitt på nått, men vet inte. bättre för både mig och plånboken att stanna hemma. blir ju lite partay på lördag, pappa fyller hela 50år på söndag, så blir middag och sen kanske vidare till krogen på lördag. nu ska jag lägga mig i soffan tills mackelus kommer hem, får se om det blir nån promenix eller liknande, visar sig.

ska gå och smygprova studentklänningen också med mössa + skor, kanske kommer upp en bild ;) blir nog bara bild på mig och mössan eftersom att klänningen är en hemlighet tills den 12 juni då ni kan se mig!
kiss and goodbye,





yrsel

yr, yr och åter yr av att jag inte kunnat äta idag pga den förbaskade magkatarren, usch!
blir nog förhoppningsvid bättre efter allt stress inför studenten.

imorgon blir det intervju & inskolning? klockan 12,00.
känns bra i alla fall. nu ska jag vila lite och sen äta nått litet.

tisdag



bra start, vaknade själv och spurtade upp och gjorde mig iordning för skolan.
mackelus kom till lugnet imorse och gav mig en stor puss innan han åkte mot körkorskolan i borlänge (lastbils körkort så han äntligen får köra brandbilen). hade historia sen åkte jag till borlänge för att möta upp mackelus igen och käka lunch. vi satt oss på centrumgrillen i centrum men var inte så hungrig så smakade lite kebab med ris av macke, efter det blev det kupolen och då började kebeben verka, macke och jag fick lov att springa på toaletten samtidigt. åt bara två tuggor men kände av det direkt så vi gick och mådde illa i ungefär två timmar men det gick över.

sitter hos mamma och pappa nu, nyss ätit. längesen jag åt mammas mat! mackelus är på teorilektion nu så väntar tills han kommer och hämtar upp mig vid halv nio, då blir det raka vägen hem för att gratta min älskade bästa vän camilla tyllström som blir hela 21 år gammal idag, grattis sötnos! massa kärlek till dig.


grattis din lilla prupp

erik hassle - hurtful

bästa låten. grinar så fort jag hör den, tåraran kommer från ingenstans!

kom & tänka på mitt liv när jag satt och tittade på robinsson idag.
jag har fan haft och har det bästa i mitt liv, familjen, vännerna och såklart markus <33!!
även om allt inte är kvar så har det varit bäst.

tänker skriva samma sak igen, elina!!
du är den bästa jag någonsin haft, nu efter några år utan vänskap så inser jag vad jag missat, du var min ängel. trodde det skulle vara du och jag genom allt men tiden sätter sina spår. ångrar vissa saker, men någonting med dig kommer jag aldrig att ångra. hoppas att någongång du läser allt jag skrivit och förstår. ''i don't know what i got until i´m missing it a lot' så sann text. jag fattar inte att jag kunde låta dig gå för att jag var kär, jag ska aldrig mer i hela mitt liv offra någonting för att någon bestämmer över mig. jag gråter när jag skriver det här, för jag saknar dig så jävla mycket. Ingen annan har någon skuld i att jag miste dig än mig själv, jag lät andra saker ta över.. förlåt, förlåt elina, att jag inte insett det förens nu. jag älskar dig!


(sorry elina, tog kortet utan att fråga)

ensam

nu. pussade macke hejdå nyss!
helt sjukt att ett dygn känns som en evighet, men bra att sakna varandra ibland.
älskar dig plutten

så ännu en alone girl night, och camilla kommer inte hem förens inatt.
får spendera den med inet & tv.


ålder spelar ingen roll


det är kärleken som säger allt!
2, 4, 5 eller 20 år mellan två som är kära?
det spelar ingen roll

jag sitter lite halvpigg & tittat på 'my super sweet sexteen'' sjukt hut bortskämda som är, grinar för att dom fick fel 2500000kr bil, aja jag har ett jäkligt bra liv utan min 2500000krs bil. mackelus ska snart dra och jobba natt, så om det brinner i falun ring för då kommer min snygging och släcker elden ;)

ska duscha, kika lite på tv & så sen sova direkt! puss o god natt

kväller


sitter och lyssnar på takida efter en lång dusch.
varit lite dålig stämning i lägenheten i helgen, tror jag har allvarlig pms, sorry babe för att jag är en sån pain in the ass ibland. älskar dig superduper mycket i alla fall, mest av allt!

nu blir det sängen & kika på lite teve.
skola imorgon, bara 18 riktiga skoldagar kvar nu sen är det STUDENTERNA OF -09´S TUR ATT GLÄNSA!

kiss and good night

*

ett plus ett är två & vi är ett tillsamans

 jag vill blir gammal med dig,
 jag vill dö i dina armar.
jag vill vara där för dig,
dela allt du gör med mig.

sitter och läser mina gamla blogginlägg från 2005 på lunarstorm.se
helt sjukt.. många fina ord!

jeans

hittat ett par på tradera.com
fornarina venus!
& ett par nya converse eftersom att mina är sönderslitna.

har x antal converse, aldrig velat använda dom förut, men nu har jag använt
slut på mina vita och jag har kommit fram till att converse är bästa skon som någonsin gjorts. hade tillomed en tänke på att ha dom nedan på studenten, får se hure blir. måste inhandla ett par nya till hösten i alla fall!!



(de till vänster)

drömmar

'Vårgardinen böljar svagt där solen strömmar
och långt bakom ditt öga svinner nattens
drömmar du drömmer om något fint jag ser
 du småler
'

helgen, varit så där, lite oroligt i mitt huvud som övergått i tjaffs..
sprungit i ca en halv timme imorse i alla fall, gick upp halv nio så nu har jag hela dagen framför mig känns det som, gjorde nyss mat åt med och macke. schnitzel med ris och sås + sallad. göttans

kan inte bara studenten komma så jag kan blir lite gladare, eller iaf studentveckan, för just nu är det tungt!
ska ut & sätta mig på balkongen nu, puss

ps. vad skulle jag göra utan dig?
skulle jag överleva?

lämnad och ensam

av karln, men han kommer ju imorgon klockan 08,30.
fattar inte hur jag ska klara av när han jobbar natt i sommar..

varit på föreläsning hela dagen idag på liljans herrgård (bilder kommer upp sen). spelat rullstols frisbeegolf & sen så satt jag fast i stolen och åkte i hela tre timmar nästan, ont i armarna nu. studenten närmar sig nu i alla fall, hittade ett par perfekta skor till studenten & en bal väska fick jag av mami, så är verklingen allt fixat. och balbiljetterna är bekreftade så BF -06 here we come !!!!

nu blir det sängen, sjukt trött.
puss å godnatt



(en vän jag saknar!!)


förvirrad

med allt efter sommaren, ska börja plugga te hösten/vintern sen men måste läsa in ett ämne, men alla papper gör mig väldigt förvirrad just nu. tar med allt till mamma imorgon så får hon hjälpa mig!

nu sitter jag och gör ingenting, absolut ingenting. väntar på att macke ska komma hem från sin springtur (ville med men har åkt på halsont och feber). fast kom på att måste lära mig att sova själv nu, för macke ska börja jobba natt & jag kommer få sova heelt själv, om då inte camilla offrar sig och kommer hit, vilket hon får göra.

nu blir dusch och sängen innan 21,00
puss o godnatt


mysplugg med jordgubbar & fanta för någon vecka sen. (hos mami o papi)

kirrat och klart

sommar jobb hela sommaren + jobb på peace and love så behöver inte lägga ut ett öre & ska jobba måndag, tisdag, onsdag med camilla så blir toppenbra sommar!! kan inte bli så mycket bättre.

& logärden såklart, camilla och jag ska äga stenhårt. + systeryster ;)



*





markus stängning♥  den mest bästa personen jag någonsin träffat.
varmhjärtad, underbar, gosig, good looking, bästa pojkvännen man kan hitta, pålitlig.
jag kan inte säga allt i ord, men kan säga att
 
jag älskar dig mest i hela världen & den lyckligaste flickvännen.


jag kan säga det också att jag har inte förändrat han, många som har sagt det. när man går in i ett förhållande så är det klart att man är med varandra, och man påverkas av varandra, speciellt om man bor ihop. jag skiter i vad alla säger, bara vi är lyckliga tillsammans sen få alla andra säga sitt men jag lyssnar inte längre. var istället glad att han är lycklig?

cry for you




you´r never see me again. forever and never, life
is now or never, forever never comes around (!!!!)
i hate this part right here, i just cant take you tears.


student of -09



sitter och längtar, allt klart nu klänning x2, mössa, skor, underkläder osv.
bara stygen kvar, det drygaste...

blev en springtur idag, & stallet, camilla fick med att borsta och leda en häst, om det lyckades.. haha ja det får ni fråga hemma, ett mindre steg mot min hästrädsla som jag inte vet vart den kommit ifrån! god natt

HAR FÅTT JOBB OCKSÅ, SUPERBRA!

inte skrivit på ett tag

sitter själv nu eftersom att camilla lämnade mig för humorkväll på kåren, fick följa med men behöver mycket sömn inatt. mackelus har också åkt iväg på ivpa övning med brandkåren (i väntan på ambuland). han ska förövrigt jobba i falun på brandstationen på fredag, stolt över min schteksnygga brandman (älskar sig mest hunnybun) men jag orkar verklingen inte nu, den lilla kraft jag har kvar nu till studenten måste gå till att få godkänt i alla kurser. fixade iallafall klart allt för balen idag så imorgon bitti skickar jag iväg mejlet & går ner med betalningen till banken.

haha, glömde skriva om hemnfärden när jag och camillla skulle åka hem från stan efter en kort visit, den började i alla fall med streetrace på willysrakan för att sen sluta i kårtäkt, jag och camilla åkte självklart bettan, medans dom ålte med en sprojland ny volvo. var skoj i 160 blås, men dom hade kunnat skippa dom vårdlösa omkörningarna tycker jag, som dom med en ynka marginal klarade! camilla, du förgyller verkligen min tillvaro, bästa kvinnan ever (!!)

STUDENTEN, STUDENTEN, STUDENTEN det enda på min hjärna nu.
kommer tillomed på mig själv sittandes att planera hela dagen i min hjärna när jag åker buss med music i öronen (y) bra att vara pepp i alla fall, men ska inte överpeppa.. men grymtkul vecka kommer det blir. bara vädret jag inte kan styra över. bara det inte regnar så är jag glad, gärna lite värme så mina stackars ben inte fryser sönder, haha.



här är förövrigt camilla på kära bettans huv, kärlek är alltid tillåtet (!!!!)

RSS 2.0