<3






!!!


*So leave it behind 'cause we have a night to get away 
So come on and fly with me, as we make our great escape
*




nu blir det pepp för ikväll, det blir bubbel, bubbel & mera bubbel.
ska bara förvandla mig först ;) tack michaela för det fina mmset, ska ta ett fint på mig och macke & skicka så får ni se hur förvandlade vi är ikväll! vi ses i dimman

halloweeeen!

börjat fixa lite inför kvällen, pumporna är i alla fall fit for fight!
nu är det bara att färga håret, måla naglarna, fixa lite mer i lokalen sen kör vi igång, och det verkar som om swordlake är pepp på kvällen!! goodie.

nu ska jag jag ta mig i kragen och färga håret, fast det blir efter sos gute ;) haha
bilder kommer upp sen från kvällen!!

halloweeeen!



& på lördag blir den omtalade halloweenfesten. haha, alla ser fram emot en grymt rolig kväll & jag med. det blir ju vad man gör det till, nu blir det stan och bandy! puss




förra året!

music <3

är det bästa mot allt! nu blir det christine och sen fixa lite för läggdax sen sova tidigt, skola imorgon 08-16 jippiy =)


even if the sky is falling dooooooooown!

music <3

är det bästa mot allt! nu blir det christine och sen fixa lite för läggdax sen sova tidigt, skola imorgon 08-16 jippiy =)

allt

har varit mycket nu, men när saker händer så inser man verklingen hur viktig familjen är. att en hel familj kan splittras på bara nån minut, det kan man inte inse förens det händer och jag vill aldrig uppleva det. jag älskar er!




*

i miss the old times!
ni tjejer är bäst <3 toppenbra!



tidig morgon

klockan står nu på 09,21 och jag är vaken? det är bra, har faktiskt varit vaken sen 07,30 så en viss liten lus drog igång väckarklockan för att sedan sätta på "the voice" med en skaplig volym. ska ju iväg och få min deligation idag klockan 16,00 på vårdcentralen och kanske hinner få någonting gjort innan det, brade!

sitter och lyssnar på lite musik, en massa julmusik har kommit ut på spot. hur mysigt är inte det, men lyssnar inte de på nu, blir lite p-p-paarty music. space cowboy - falling down



är sugen på en riktigt bra utgång snart, iof ska ju jag och lille kära mackelus ha våran "årliga halloweenfest" (andra i rad) den 31:a, hoppas på en lyckad kväll med en massa gamla godingar och mycket dans & skrattt. tjejorna ska ju komma ut, kommer nog bli skittrevligt. bilden nedan är från fias och stinas överraskningsfest i september, <3


den bästa människan!


gu så jag älskar dig, ord kan inte beskriva det jag känner.
det har nu idag gått 1 år & 3 månader sen du och jag blev vi.
den bästa sommaren i mitt liv, jag är så lycklig <3
ser fram emot fler sommrar med dig älskling.



god morgon!

måndag idag och har ingenting som står på schemat idag, men imorgon ska jag få min deligation för hemtjänsten och på onsdag har jag lagt mig tillgänglig för jobb :) så idag återstår bara en sak, sova lite mer, frukost och sen bädda rent sängen, så byyye!



blir halloween fest snart också ;D

helgen

fredag blev det utgång, hur trevligt som helst med alla tjejer innan, men vad har hänt med etage? jag hurrar för 19-års gräns på lördagar!

lördag, då blev jag chaufför åt sandra o co sen åkte jag förbi fulltrullarna camilla, alex o jessica sen hem och sen in te stan för att hämta dette, sandra o tom igen & såg fram emot att få komma hem o mysa med en varm markus, men han sov som en stock.

idag då, jag ska ut o spring tror jag, börjar tappa lite där. sprang varje dag i typ 3-4 veckor, men sen la jag av i 1 ½ vecka, men nu ska jag komma igång igen. men nu först ska jag äta frukost, sluta snoka och duscha. heeyy!


vill bara säga om mamma läser vad jag önskar mig i födelsedags present ;)
lika bra att tat här,

makeup store presentkort.


fin bild på mig och viking sommaren -08 :) (viking är mitt kusinbarn)



TVÄTTEN

har ju helt glömt bort den, blir till att springa ner med handdukarna, börjar bli piggare iaf =)
lunch ska jag också smaska i mig nu, puss


GUDOMLIGT SNYGG!

fredaaag

och ledig idag, helg äntlingen!
men hade en grymt kul dag på jobbet igår, trevligaste eftermiddagen på länge. fick köra en an bilarna för första gången också, haha. hittar ju bättre då.

idag då, blir in te stan vid 20 för att möta upp mina underbara tjejor, helt sjukt skönt att äntligen umgås igen, älskar verkligen er tjejer! nu blir det tvätttttvättttt =)

lunch

måste ta tag i dagen nu och göra lite nytta, lite lunch/middag att ha med mig ikväll, men vad kan jag hitta på för roligt. nån sallad kanske? mja, eller lasagne, mums!! nu måste jag fixa lite iaf, byeeee


nya jobbkläder på hemtjänsten!

& dom är söta och hur bekväma som helst. finns tre tunikor att välja mellan nu och vi slippper den förra röda, gräsliga färgen, nu är det marinblått =)


*

You tried, boy 
You tried to blame it on me
At first it worked
I was feeling so guilty
You said, you said
I was the reason why
We couldn't work out
But that was all a lie

You never gave me
What I gave you boy
But it's your loss
'Cause you made the choice
To walk out
But you want me back around
I wish that I never loved you
Never loved you

I should have never let you have my heart
You made me not want to feel again
Made me scared to open up, but
Now I'm better off
No more bad days
Don't need you to validate me


heidi montages låt, no more. kan inte sluta lyssna på den!
igår blev det i alla fall jobb 15,45-22,00 & samma idag, jag trivs verklingen
och det bara efter en dag, så grymt kul!

helgen, besvikelsen

blev krogen i fredags med tjejerna, jättekul att umgås igen och jag vet efter den kvällen vilka mina riktiga vänner är. en insident som hände som fick mig att inse det, och jag är glad att det hände. inte på sättet det hände på utan att jag äntligen fick se den riktiga du.

men jag måste säga att jag är bra förvånad över mig själv, jag blev arg, besviken och förbannad, men du fick inte se ens en liten glimt av det, det är jag stolt över. jag sjunker inte till din nivå och jag är glad att jag insett nu vem du är och vad du går för, och det mest dumma en person kan göra är att skylla på alkoholen? den enda som gjort fel är du, full som nykter.

jag skyller ingenting på honom, för det var inte han som befann sig i sin kropp den kvällen, det var inte han utan du gjorde han till den han var den kvällen, det är ditt fel ingen annans. jag förstår inte hur folk kan betee sig, du betedde dig som ett riktigt asshole verkligen, fyfan. men somsagt är glad att jag insett det nu, trodde att vi var vänner, men tydligen har vi inte varit det på 2 år? mer än vad jag visst, men fine, det rör mig inte ryggen längre. & dagen efter, en ursäkt som någon påtviningar dig att skicka på ett sms till mig, inte ens en ursäkt utan ett meddelande utan någon som helst medkänsla för vad du gjorde, jag blev mer ställd då för jag ville inte inse att en vän kan betee sig så, utan att ens be om ursäkt, men jag säger det nu tjejen, jag tänker inte låtsas som om vi är vänner, för det är vi inte, verklingen inte och det var du som bevisade det. det är varken mitt eller hans fel, utan ditt.

heidi montag

hon som är med i the hills, av någon anledning så slog jag hennes namn på spotify och hon sjunger ju, blev helt hääääpen, fastnat för en låt. + att hon ser ju så sjukt bra ut.


i should have never let you have my heart 
you made me not want to feel again
made me scared to open up, but
now I'm better off
no more bad days
don't need you to validate me





måndag

& jag ska jobba idag! =)
blir jobb måndag-torsdag, skönt att äntligen göra nått!

nu ska jag laga lite lunch, lr laga och laga. koka mackaroner och steka lite köttbullar ;)

oktober = rosa månad

& det finns hur mycket fina saker som helst att köpa för att stödja bröstcancerfonden.
Inhandlade armbandet neran på lilla bilden idag, 69 :- på guldfynd, hur fint som helst.



övrigt då, har kört bil exakt hela dagen idag. fick lov att lägga mig en stund o vila när jag kom hem + att macke fick köra halva vägen hem, jag var helt körd i huvudet,. mycket intryck = en nedrans huvudvärk. men nu är jag äntligen hemma och imorgon blir det rättviksmarknad med familjen skogquist. nu ska jag lägga mig framför tvn, byee

RSS 2.0